Liberate Me | Terug naar de bruintinten

by - november 08, 2017


De tijd verstreek maar dit donkere borduurwerk bleef opgeborgen. Niet omdat ze niet fijn is om te borduren maar puur door andere bezigheden. O.a de geboorte van ons meisje, de verhuizing en het feit dat ik bijna niet meer borduurde. Maar laatst begon het weer te kriebelen. De Wreath of All Seasons groeit mooi, maar het gevoel weer terug te willen naar een groot borduurwerk bleef. En zo is Liberate Me weer opgespannen.



Als je het borduurwerk van dichtbij bekijkt is het een warboel van donker bruin, zwart en hier en daar wat crème. Maar als je een stapje terug neemt komen de takken, de klimop en zelf de roos bovenop haar hoofd duidelijker in beeld. Als je heel goed kijkt, zie je rechts onderin ook al een stukje van het meisjes haar verschijnen. Mocht je het voorbeeld van het borduurwerk nog eens willen bekijken, klik dan op deze link om even naar de borduurpagina te gaan.

You May Also Like

4 Reacties

  1. Ik ben altijd erg benieuwd naar het eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is ook altijd spannend, maar helaas moet je daar zo lang op wachten met dit soort borduurwerken he ;)

      Verwijderen
  2. Wat een plezier om hier naar te kijken, echt erg leuk dat je hem weer hebt opgepakt. Ben zo benieuwd hoe deze gaat groeien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat leuk dat je weer een groot borduurwerk heb opgepakt. Dat kan weer als er meer rust in huis is he?

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥