Blogbreak + Monthly Stitch | September 2019

by - september 30, 2019

Monthly Stitch, aan het einde van de maand (of in het begin van de nieuwe maand) ga ik terugblikken op mijn gezette kruisjes. Dit deed ik enkele maanden in 2018 en in 2019 wil ik daar toch weer mee beginnen. Zo om te kijken hoeveel ik die maand heb geborduurd, maar ook om de motivatie erin te houden. Misschien heb ik die maand wel helemaal niet geborduurd, ook prima maar zo houd ik voor mijzelf wel de borduurwerken in het oog. Want de motivatie wil nog wel eens wegzakken als je aan zo'n zulke grote borduurwerk borduurt. Deze maand blik ik terug op mijn nieuwste borduurwerk 'Mini Deer Creek.

- Eind juli-

 - Eind September -


Hoewel ik eerder al had uitgelegd waarom ik minder zou gaan schrijven op deze blog, was deze blog break geheel onvoorzien. Diegenen die mij op Instagram volgen, hadden misschien al wel meegekregen dat ik mijn laptop heb laten vallen. Dit was zeker niet de eerste keer, maar wel gelijk die keer dat er iets kapot ging. Het beeldscherm is namelijk kapot. Omdat deze laptop al niet meer zo goed werkte is laten maken erg overbodig. Hiervoor in de plaats kocht ik mijzelf een nieuwe tablet, maar blogjes schrijven blijft het makkelijkste op een laptop of computer.

Boven op zolder hebben wij een mini kantoor gemaakt voor Chris zijn werk, met een nieuwe monitor zodat wij onze laptops hier op aan kunnen sluiten. Helaas werkt mijn laptop nog maar deels dus vandaar de lange tussen pauze. Momenteel ben ik alle bestanden in de cloud aan het zetten. Een tijdrovend klusje. Maar zodra wij een nieuwe oplossing hebben gevonden zal ik weer wat regelmatiger een blogje schrijven. Al zal het oude ritme niet meer terug komen.

Maar minder computer tijd, betekend ook meer borduur tijd! Zoals te zien is, is Mini Deer Creek mooi gegroeid. Helaas nog net geen page finish, maar met deze voortgang ben ik al erg tevreden.

Details..

You May Also Like

6 Reacties

 1. Het wordt zo mooi. En flink tempo. Fijn dat je weer kan bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ga je toch snel met dit prachtige werk. En ja minder computer/blog tijd is meer handwerktijd :) vooral met deze herfstige dagen. Geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig borduurwerk, zo knap! Vervelend dat je laptop stuk is. Bloggen werkt inderdaad het handigst via laptop of computer.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Via een tablet bloggen lijkt me echt niet handig. Bracht het je wat meer rust nu je wat minder online bezig was? Daar ben ik de laatste tijd immers steeds vaker over aan het nadenken. Niet zozeer een blogpauze maar wel het terugschroeven van Social Media. Nu ja, Instagram zou ik hetzelfde houden als nu maar ik denk erover om Facebook en Twitter wat in te perken. Ik lijk er stress van te krijgen omdat het gewoon een onmogelijke klus is om alles bij te houden wat mensen er delen. Vaak vraag ik me af of ik niet beter wat vaker die laptop dicht laat en wat meer ga lezen/knutselen/ontspannen/...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het sowieso bewonderenswaardig dat je heir al zoveel tijd in steekt Michelle. Ik zou daar het geduld niet meer voor hebben. Ook omdat je een kleine hebt die ook best wel tijd neemt ;-)
  Jammer dat je laptop u stuk is maar ik denk dat iedereen wel een keer een periode heeft dat hij/zij minder blogt. Na het dodelijke ongeval van onze kleine Jahnay ben ik ook minder gaan bloggen. Toch wil ik heel graag bij jullie lezen en ik vind je ook echt een kanjer :-)
  Je doet echt al heel veel en je schrijft ook zoals je het beleeft. Heerlijk.
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. even aan het bijlezen...

  je borduurwerk word prachtig, spijtig van je pc die kapot is

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥