Mijn eerste moederdag

by - mei 14, 2017

Moederdag, een speciale dag waarbij je je eigen moeder eens flink in het zonnetje mag zetten. Natuurlijk kan dit ook op andere dagen, maar toch hoort het er wel een beetje bij op deze dag. Compleet met een lekker ontbijtje, die eerste kleurplaten en een klein cadeautje. Ik weet nog goed dat ik als kind zijnde vele knutselwerkjes mee naar huis nam om mijn moeder mee te verrassen. Over de jaren heen is dit uit gegroeid tot een hele verzameling. 

Inmiddels is de traditie nog steeds gebleven, al zijn de knutselwerkjes ingeruild voor een mooie plant of bosje bloemen. Gezellig even bij elkaar komen. S´ochtends eerst bij mijn opa en oma, met ook een kleinigheidje en s´middags bij mijn eigen ouders. Natuurlijk zijn al deze cadeautjes niet noodzakelijk, maar zolang het kan doe ik het graag. Vorig jaar rond deze tijd nam ik wel een heel speciaal cadeautje mee voor mijn oma, namelijk de aankondiging (klik) dat ze overgroot oma ging worden! Mijn eigen ouders wisten dit al enkele weken dus helaas kon ik er hun niet meer mee verrassen, maar haar reactie en enthousiasme was genoeg voor tien. Zo ontzettend leuk en bijzonder vond ze dit! En nog steeds, nog iedere keer dat wij op visite komen horen wij dit. 


En vandaag was het dan mijn beurt. Mijn aller eerste moederdag, een dag waar ik vele jaren van heb gedroomd. Helaas begon de dag met een heel overstuur meisje maar des te meer rede om lekker te knuffelen. Na een lekkere fles en croissantjes voor mama werd het tijd om mijn cadeautje uit te pakken. Een lekkere parfum setje van de Rituals. Maar mijn echte cadeautje lag alweer lekker in haar bedje te slapen. Mijn mooie, kleine meisje wat inmiddels al niet meer zo klein is. Nog eventjes en dan gaan we nog veel meer avonturen beleven en wie weet krijg ik volgend jaar ook wel zo'n mooi kunstwerkje..

♥ Fijne moederdag aan alle mama's 

You May Also Like

4 Reacties

  1. Lijkt me erg bijzonder zo'n eerste Moederdag. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Zal toch speciaal zijn zo'n eerste moederdag. Ik zag je Ritualspakketje op instagram voorbij komen, super leuk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk je eerste Moederdag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toch heel speciaal he de eerste moederdag. Dit was mijn tweede:).

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥