Tips voor een vaderdag cadeau

by - mei 31, 2016

Na het stukje over '7 tips voor een moederdag cadeau' kon de Vaderdag editie natuurlijk niet achter blijven. Want vaders vinden het net zo leuk om cadeautjes te krijgen! Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik een Vaderdag cadeautjes altijd iets moeilijker vind om te bedenken. Daarom begin ik hier het liefste altijd op tijd mee, zo heb je nog even de kans om rustig rond te kijken. Benieuwd naar mijn Vaderdag cadeau tips? Lees dan verder.




Een man geef je niet zo snel een plantje of bloemen, maar waarom eigenlijk niet. Een man die van erg van tuinieren houdt is misschien wel heel erg blij met een mooie set tuingereedschap, een nieuwe kas of kweekbak. Of een mooie Vlinderstruik voor achterin de tuin, voor die ene kale plek.

Ook geurtjes en douchegel sla je vaak over voor een man, maar mannen houden tegenwoordig net zoveel van goede verzorging als vrouwen. De Rituals speelt hier altijd heel fijn op in vind ik. En ondanks dat mijn vader altijd sceptische was over deze producten, vind hij ze nu toch wel erg fijn. De Rituals heeft mooie cadeau pakketten, maar je kan natuurlijk ook zelf iets lekkers samen stellen.

De liefde voor de man gaat door de maag, dit weten wij allemaal. Misschien is een grote mand gevuld met nootjes, kaas en chocolade wel iets voor je vader. Winkels zoals de Zuivelhoeve helpen je hier graag bij. Maar misschien is jouw vader meer een steak liefhebber, verras hem dan eens met een verrassing BBQ. Maak dan allerlei gerechtjes waar jouw vader dol op is. Al is een nieuwe BBQ voor bij hem in de achtertuin ook altijd goed. 


Is jouw vader vaak in de schuur of garage aan het werk? En ben je het wel eens zat om hem gereedschap cadeau te geven? Wat dacht je dan van een mooie foto op Aluminium! Stoer en toch ook heel veilig voor in een plek waar gewerkt wordt. En zo heeft hij altijd die ene mooie herinnering dichtbij..

Is jouw vader ook zo gek op lekkere koffie? Of misschien is hij wel een echte theeliefhebber. Wat hij ook graag drinkt, het smaakt nog lekkerder in een leuke mok met persoonlijke tekst óf foto!

Oma's zijn gek op hun kleinkinderen, maar opa's natuurlijk ook! Heb je al een kleine of ben je net als ik in verwachting, dan is het misschien wel leuk om je vader een rompertje of t-shirtje met leuke tekst cadeau te doen. Wedden dat al zijn collega's op het werk horen hoe trots hij wel niet is?


Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeau's te bedenken! Laat je creativiteit los en neem vooral eens een kijkje bij de speciale Vaderdag-pagina van Webprint!


Weet jij al wat leuks voor een Vaderdag cadeau?


Dit artikel is in samenwerking met Webprint geschreven. 
Wil je ook samenwerken? Lees dan mijn Disclaimer en contact pagina door.

You May Also Like

5 Reacties

  1. Handige tips! Ik moet ook weer eens gaan speuren op Internet wat ik hem ga sturen. Heb echt nog geen idee eigenlijk. Ook even met mijn moeder overleggen maar haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh daar zitten echt leuke dingen tussen. :) Handig om te geven aan je vader.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Rituals is altijd een leuk idee. En persoonlijke cadeaus doen het altijd goed :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel is het geworden! Ik heb zelf ook een persoonlijk cadeau.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tips! Ik vind persoonlijke cadeaus het leukste om te geven.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥