Insta-Peek #24

by - april 16, 2016


Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn Instagram foto's een sneak peek in mijn week. Kiekjes van mijn hobby's, spreuken, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit komen er voorbij. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn Instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram  pagina.


Het geeft een geweldig effect, maar dit is zeker niet mijn favoriete garen! Wat een rotspul om mee te haken zeg  Een Pimpelmeesje die lekker van de katjes snoept. Deze foto is vanaf ons balkon gemaakt  Aan het haken met deze fijne kleurtjes  Nieuwe bloemen voor onszelf gehaald, een aantal lelies. Simpel maar zo mooi 


Deze regenboog Eenhoorn haakte ik voor een vriendin, voor haar verjaardag. Altijd leuk als je mensen blij kan maken met je eigen creaties  Mijn favoriete ontbijtje van de laatste tijd: Griekse joghurt, Special K flakes met pure chocolade en verse aardbeitjes  Zo mooi die bloesems, nog maar eventjes van genieten  Nog een oortje haken en dan is deze leukerd ook af 

Deze week bestond uit bijkletsen met vriendinnen, lunchen in de stad, veel haken en fotograferen. Een week waarin veel van mijn hobby's  naar voren kwamen en veel gezelligheid. Hopelijk wordt aankomende week ook een fijne en gezellige week.

Hoe was jouw week?



You May Also Like

6 Reacties

  1. Hoi Michelle,
    Zo te lezen had je een heerlijke week, hier ging alles zoals gewoon, geen bijzondere dingen, vandaag en morgen even met de camera er op uit, kijken wat er te fotograferen valt, het is al te lang geleden.
    Ik vind de pimpelmees zo hangend aan het wilgentakje echt prachtig, je ziet maar op een balkon kan je ook nog goede foto's maken.
    Wat je hebt gehaakt ziet er ook prachtig uit.
    Ik wens je een heel mooi weekend.
    Groetjes Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto's! Ik heb deze week ook lekker bijgepraat met vriendinnen, dat is altijd goed! Vandaag is 't lekker rustig, mijn man is een dagje weg en jongste dochter is op kamp. :-)
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk weer om jouw week in foto's te zien. Je maakt echt heel mooie foto's
    Dik genieten is het weer.
    Fijn weekend,
    liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wordt toch altijd vrolijk van jouw haakwerkjes!!! Je weet ze zo leuk vast te leggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne plaatjes waarbij het mij opvalt dat ze vooral grijs/wit/groen gekleurd zijn hihi! Het lijkt wel een themaweek ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lelies zijn zo mooi! Ik hoop dat die van ons ook snel uitkomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥