Alice coat

by - november 24, 2015

Laatst zat ik eens tussen mijn blogjes te bladeren en toen kwam ik eigenlijk tot de ontdekking dat ik niet vaak over mijn stijl en smaak qua kleding en schoenen schrijf. Best jammer eigenlijk, want samen met mijn tattoos, piercings en gekleurd haar maken dit wel tot wie ik ben. Vandaag dus een stukje over mijn nieuwe winterjas.

Vorig jaar wilde ik eigenlijk al graag een nieuwe winterjas. Maar ik had niet zo'n groot budget over en ik kon ook eigenlijk niet vinden wat ik zocht. En met een winterjas bedoel ik niet de standaard winterjas zoals je die in de plaatselijke kledingwinkels kunt vinden. Nee ik bedoel heel wat anders. Eentje met lintjes, misschien wel met kettingen maar vooral eentje die bij mij past. Een paar weken geleden ging ik maar eens serieus op zoek, en dan wel bij mijn favoriete webshop waar ik eigenlijk al mijn kleding bestel : de Large

En gelukkig vond ik dit keer wel wat ik zocht. Ze hadden de collectie goed bijgevuld en er was dit jaar genoeg keus. Ik zat te twijfelen tussen drie jassen, dat kan ik niet vaak zeggen! Na een paar dagen foto's bekijken en vergelijken koos ik voor onderstaande jas, de Alice Coat van het merk Poison Industries. Een fluweelzachte jas met leuke hartvormige applicaties en met strikjes als afwerking. Op de achterkant zit een prachtige vetersluiting, eentje die mij aan mijn trouwjurk doet denken. Uniek, vrouwelijk en helemaal Mies. Helemaal wat ik zocht dus! Ik ben er dan ook super blij mee, nu nog even mijn handschoenen afbreien en dan ben ik helemaal winter proof..



You May Also Like

11 Reacties

  1. Mooie jas, daar sta je heel goed mee. Wel een mooie kleur. De lintjes en strikjes vind ik wel speciaal. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag hem al voorbij komen, hij is echt heel leuk! En ook nog in mijn favo kleur <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Ik wou deze vroeger altijd maar nooit gedaan. Hij staat jou erg goed, maar dat wist je al :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je jas is echt super gaaf! Zo iets zou ik zelf ook wel dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn dat je je ideale jas hebt gevonden! Staat je goed :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind hem echt prachtig en je staat er ook heel mooi mee. Zelf zag ik er een hele leuke op Pinterest maar ik heb hem nooit besteld vermits hij jammer genoeg belachelijk duur was.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super fijne en vooral mooie jas ook! Staat je erg leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥