Een knuffelig doekje

by - december 21, 2016


Woensdag, de dag dat ik een stukje over mijn borduurwerken wil proberen te schrijven. Of misschien komt er wel een afgewerkt haakprojectje voorbij. Ik zeg expres 'proberen' want de laatste tijd wordt er niet zoveel gehandwerkt. En om nou tien kruisjes te tonen, nee dat is niets voor mij. Toen ik het blije nieuws van Kostelijkleven hoorde, wist ik gelijk dat ik een knuffeldoekje voor haar zou gaan haken. Een fijne bezigheid en zo heb ik ook weer materiaal voor een nieuw handwerk blogje.



Ondanks dat ik al tientallen knuffeldoekjes heb gehaakt, blijven ze zo leuk! Telkens pak ik er andere kleurtjes bij en ook het poppetje bovenop veranderd nog wel eens. De ene keer een uiltje, een konijntje(klik) of in dit geval een beertje. Bijpassend bij de beren badcape die ik voor haar en haar toekomstige kleintje kocht. Mooie zachte kleurtjes die zowel voor een jongen als een meisje geschikt is, want dit blijft nog even een verrassing. 

Op naar het volgende en laatste haakprojectje van dit jaar..

You May Also Like

7 Reacties

  1. Wat een leuk knuffeldoekje is dit! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel lief cadeautje. Super mooi gemaakt!
    Heel fijne dag,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie combinatie van kleuren, zal ze vast heel blij mee zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattig knuffeldoekje. Daar zal je dochtertje heel blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vroeg me stiekem al af hoe het kwam dat er opeens allemaal bezoekers via Kersenbloesems op mijn blog kwamen :) Maar nu snap ik het *smile*.

    Je knuffeltje ligt heerlijk in de la bij alle andere spulletjes voor onze kleine. Ik ben er erg blij mee en je had de juiste kleuren uitgezocht. Dat had je wel door toen ik de zelfde kleur nagellak toevallig op had. *grinnik*

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze blijven leuk de knuffeldoekjes! Mooie kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥